Dadi Surveying top 10 in the world

02.04.2021

DADI Surveying Participanta la a IX Editie a Expoziției de echipamente pentru tehnologia informației geografice din China, a avut loc în Nanjing provincia Jiangsu , 15 - 17 octombrie 2019.

Expoziția este sustinuta de Ministerul Resurselor Naturale din Republica Populară Chineză și găzduită de Societatea chineză pentru topografie, cartografiere și geoinformare.

Fiind primul târg comercial din Asia și al doilea din lume a fost recunoscuta pe scară largă ca o platformă internațională de afișare, schimb și tranzacționare în domeniul topografiei, cartografierii și informațiilor geografice.

Istoria Companiei

DADI Surveying  cunoscută anterior sub numele de fabrica Changzhou DADI de măsurare a distanței, fondată în 1991, a devenit un producător de frunte dedicat cercetării și dezvoltării și producției de instrumente de supraveghere. Compania a obținut titlul de Companiei internațională de înaltă tehnologie în 2011.

Compania activeaza in industriei de topografie și cartografiere, acumulând o experiență bogată în domeniul măsurării distanței în ultimii 20 de ani.

În ultimii ani, compania a efectuat cercetări în ceea ce privește tehnologia de fotogrammetrie și scanare laser 3D, folosind tehnologia de la cartografiere sa ajungă la aplicații mai largi, cu scopul de a stimula noua tehnologie de măsurare înaltă din domeniul topografiei și cartografierii într-un domeniu mai larg. zona de aplicare.

Principalele produse ale companiei

Compania s-a angajat în dezvoltarea și fabricarea instrumentelor de topografie și cartografiere, Stații totale, Teodolite electronice, Niveluri automate, Receptoare GNSS, Drone rotor, si Accesorii (Tripods, Telemeter Rod, Bearing Picket,Prism,Level Bubble,Leveling Rod,Steel Tap,Measuring Wheel, Battery,Charger)

Calitatea excelentă și serviciul post-vânzare fac ca produsele sale să se bucure de o reputație ridicată pe piața externă, cum ar fi zonele din Asia de Sud-Est, America de Sud și America de Nord, Africa, etc. și piața internă.

Superioritatea produselor

În primul rând, pentru a rămâne in TOP 10 mărci cele mai vândute din lume, compania noastră acordă o mare importanță calității și inovației și se bucură de faptul că nu există nimic mai bun, ci mai bun.

În plus, diferite tipuri de instrumente de topografie și accesorii relevante răspund cerințelor clienților noștri.

Mai mult decât atât, serviciul nostru post-vânzare oferit de membrii noștri abili ai echipei tehnice face compania noastră să se distingă de unele întreprinderi din aceleași domenii.

Nu în ultimul rând, prețul nostru rezonabil ne permite să fim mai competitivi.

Planul de cooperare.

Dezvoltarea întreprinderii este inseparabilă de cooperarea cu alte companii. Suntem in cautare de agenți sau dealeri și parteneri colaboratori.

Dadi Surveying top 10 in the world