Plata Transport

Prețuri

Marketing Digital Mobil SRL este îndreptățit să se retragă din orice contract în caz de erori sau inexactități cu privire la bunurile care apar pe site. Marketing Digital Mobil SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile în orice moment, dacă este necesar. Toate plățile se efectuează în lei (RON), cu excepția cazului în care s-a convenit altfel în avans.

Plată

1. PayPal

Acceptăm plăți prin PayPal.

PayPal acceptă următoarele carduri:

Visa / Delta / Electron

Mastercard / Eurocard

Card de credit PayPal

Card de încărcare PayPal

Switch / Maestro

American Express

Carduri de plată

2. Transfer bancar direct (BACS sau IBAN)

Pentru plăți mai mari, se preferă depunerea bancară directă, iar această opțiune este disponibilă la plată. Ne puteți trimite un transfer BACS prin telefon sau prin internet banking. Acest lucru poate dura aprox. 3 zile lucrătoare pentru a ne contacta și crea contul, pe care vom expedia marfa. Dacă comandați din afara Romaniei, puteți plăti prin IBAN (Transfer bancar internațional în euro).

Politica de Confidențialitate

Nu stocăm detaliile cardului de credit și nici nu împărtășim detaliile clienților cu terți.

Taxe fiscale

Pentru comenzile efectuate din Romania, TVA de 19% Toate celelalte comenzi sunt fără TVA.

3.Livrarea comenzii

Ne vom strădui să vă livrăm comanda imediat. În mod normal, vă vom trimite comanda în următoarea zi lucrătoare pentru articolele din stoc. Expediem comenzi de luni până vineri (cu excepția sărbătorilor legale din Romania). Zilele de livrare standard sunt de luni până vineri, dar putem livra și sâmbăta la un cost suplimentar.

Taxe standard pentru Romania:

Valoarea comenzii - (RON) Expediere - (RON)

Până la 1000,00 RON - 25,00 RON

Peste 1000,00 RON - GRATUIT

4.Export

Suntem bucuroși să organizăm exportul mărfurilor dvs. către oriunde în Europa de Est. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și vă vom răspunde cu detalii complete.

5.Rambursare

Cumpărătorul trebuie să anunțe vânzătorul în termen de 3 zile de la primirea articolului cu privire la orice probleme care ar putea necesita o returnare și / sau o rambursare. ARTICOLELE APROBATE DE VÂNZĂTORI pot fi returnate vânzătorului LA CHELTUIELI CUMPĂRĂTORILOR. Articolul va fi apoi testat pentru a determina starea. Dacă articolul nu funcționează corect și nu sunt vizibile semne de deteriorare fizică, plata pentru articol va fi rambursată. Software-ul, odată înregistrat, nu este rambursabil.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a înlocui, repara sau emite o rambursare pentru prețul de achiziție al oricărui articol. Articolele returnate vânzătorului care nu îndeplinesc criteriile de mai sus, rambursările nu vor fi onorate.